Home > Uncategorized > Pumpstatus efter andra natten i Sifonkatedralen

Pumpstatus efter andra natten i Sifonkatedralen

July 1st, 2010 Konstenius Niklas

Pumpen gick utan avbrott hela natten. Tyvärr verkar vattennivån sjunka långsammare nu. Den innersta delen av gången har nu ett vattendjup av 90 cm. Med nuvarande takt så kommer vi bli tvungna att stanna åtminstone ett dygn till i grottan för att å bort allt vatten.

Bilder från i morse:

Categories: Uncategorized Tags:
 1. July 1st, 2010 at 09:31 | #1

  Det är spännande att följa er! “rauken” är så underhållande,en riktig personlighet!
  Hoppas att han hittar sin biltema spade!
  Lycka till med grävandet!

 2. Mikaela och Linnea
  July 1st, 2010 at 11:02 | #2

  Hej på er!
  Tur man har sådan här högklassig underhållning, så här under amningarna:-) Linnea är dock mer intresserad av maten än av webtv… Med huvudmått på 34 cm hade hon kanske varit svår att få ner genom borrhålet… Andreas sitter på jobbet och är superavis på er och de har dessutom spärrat sändningarna där, så han kan inte ens se er…

  Hälsningar från amningsträsket

  /Mikaela och Linnea

Comments are closed.